Obvestila
Sled Magije se je nekaj časa nazaj zaprl. Vendar pa to ni konec vašega najljubšega Harry Potter foruma! Pridružite se nam na nekoliko drugačnem magic.forumotion.com, kjer imamo čisto poseben in unikaten Harry Potter RPG.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Stopnišča
Tor Jun 28, 2011 12:17 pm by Sky Bueno

» RPG oglasi
Tor Jun 28, 2011 11:50 am by Sky Bueno

» Prijave za Učence
Sob Jun 25, 2011 11:52 am by Mark Mcinley

» Klepetulje
Pet Jun 10, 2011 3:40 am by Luke Lefévre

» Učilnica bunkeologije
Tor Jun 07, 2011 4:26 am by Luke Lefévre

» Velika Dvorana
Ned Maj 15, 2011 7:32 am by Luke Lefévre

» Knjižnica
Sre Apr 27, 2011 6:56 pm by Sky Bueno

» Quidditch
Sre Apr 27, 2011 2:02 pm by Maya Belaqua

» Zapuščena učilnica
Sre Apr 27, 2011 1:04 pm by Maya Belaqua

Točkovanje
53 točk
43 točk
60 točk
38 točk

Prijave za Profesorje

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Prijave za Profesorje

Objavlja by Lucius Thanagor on Ned Feb 20, 2011 1:47 pm

Sem ti obrazložil v z.s.-ju. Če imaš svoj HP forum (kar me niti ne preseneča, saj jih je kot gob po dežju), potem me čudi zakaj si sploh prišla na tega. Vsekakor se na našem forumu pričakuje, da se držiš naših pravil, na svojem pa počni kar te je volja. Če bi torej rada igrala tukaj, te prosim da spremeniš opis v predlagano obliko, če pa tega ne misliš storiti pa te nihče ne bo prosil, kaj šele silil, da ostaneš.

Vsekakor pa bomo zdaj nehali spammat tukaj, in kakršnokoli vprašanje, predlog, komentar ali pripombo lahko nasloviš name ali na Mino po z.s.-jih.

_____________________

Profesor Obrambe pred Temnimi Silami

...You once told me I had the Eyes of a Wolf.
Search them and find the Beauty of the Beast.

All of my songs can only be composed by the greatest of pains.
Every single verse can only be born of the greatest of wishes...

-Nightwish, Beauty of the Beast
avatar
Lucius Thanagor
Profesor

Število prispevkov : 390
Join date : 15/11/2010
Kraj : Ljubljana

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Prijave za Profesorje

Objavlja by Arnold Dornath on Ned Apr 03, 2011 9:51 am

Ime: Arnold Dornath
Vzdevek: V mladosti so ga klicali Arnie, pozneje vzdevkov več ni dobival.
Starost: 56
Palica: 24 cm dolga palica iz brezovega lesa, čigar sredico gradi feniksovo repno pero
Predmet: Čarobni napoji
Barva oči: Temno modra
Barva las: Sivkasta, z odtenki temno rjave, ki pa je je z vsakim dnem manj.

Videz: Arnold je zelo urejen možakar, ki daje veliko na svoj videz. Gladke lase, ki na nekaterih mestih rahlo valovijo, ima zmeraj zgledno počesane, da mu prekrivajo zgornji del ušes. Kljub mnogim letom, je njegov obraz še zmeraj gladek in nekoliko šarmanten, saj na njem mnogokrat kraljuje prijazen in nevsiljiv nasmešek, ki spravlja le redke v slabo voljo. Temno modre oči sredi Arnoldovega obraza so edina stvar, ki se občasno ne skladajo z njegovo zunanjostjo, saj njihov skrivnostni lesket včasih priča o drugačnih mislih, kakršne se izkazujejo navzven. Ker Arnold zelo pazi na svoj videz, so tudi njegovi plašči iz najfinejšega bombaža in mu gladko padajo vse do tal, blago pa je okrašeno z različnimi vzorci in vezenino, ki priča, da čarovnik izhaja iz precej premožne družine. Posebej priljubljene barve nima, a najpogosteje si nadene plašče modrih in sivkastih odtenkov. Pod zunanjim plaščem nosi puloverje in hlače s pasom, za katerim ima vselej pripeto svojo čarovniško palico.Karakter: Večina mladih bi opisala Arnoldov značaj kot dolgočasen in čisto povprečen, saj na njem ni ničesar, kar bi pri mladih vzbujalo pozornost. Deluje vljudno, prijazno, njihovi morebitne pripombe običajno povsem ignorira in z ničemer ne nakazuje, da si želi pustolovščin, ki so jih mladi polni. Starejši čarovniki bi ga opisali kot vljudnega in vzornega čarovnika in pri njem prav tako nebi našli nič slabega, a resnica je vse prej kot to, kar opažajo tako mladi, kakor stari. Arnold je izrazito preračunljiva oseba, ki vse počenja z nekim razlogom, ki ponavadi ni ravno rožnat. Posledice njegove temačne notranjosti se ne vidijo tako dolgo, dokler se jih sam ne odloči razkriti, saj je pri svojih načrtih preudaren in potrpežljiv. Če mu kdo prekriža pot in ogrozi dosego cilja, ki si ga je zastavil, ga bo sam prej ali slej spravil s poti, a pri tem ne bo pustil na sebi niti odtenka suma. Njegova zgovornost in prijaznost sta maska, s katerima poskuša ljudi čim bolj spoznati, odkriti njihove slabosti in prednosti in jih uporabiti proti komu drugemu. Povprečni tihi učenci, niso bili nikdar v ospredju njegovega zanimanja, čeprav jim je na videz posvečal precejšnjo pozornost, mnogo bolj so ga zanimali uporniki in izzivalci, saj je v njih spoznal sredstvo, za doseg svojega cilja.

Zgodovina: Rojen v eni izmed premožnih plemiških družin na Irskem, je Arnold že od malih nog užival v izobilju. Njegov oče je bil Thornus Von Encalon, eden izmed največjih uglednežev, saj je premogel mnoge graščine širom po Irski, kakor tudi v Angliji. Arnold je bil edini otrok, zato so ga silno razvajali in učili, odkar je napravil nekaj korakov. Šolal se je na Bradavičarki, kjer se je izkazal za zelo nadarjenega učenca, zato si je pridobil tudi naklonjenost takratnih profesorjev in nasploh mu je bilo življenje posuto s cvetjem, dokler se ni zgodilo nekaj, kar je za večno zaznamovalo potek njegovega življenja. Ko je sam dopolnil 30 leta in je deloval na ministrstvu za čaranje, se je v svetu razodel temni coprnik Mrlakenstein in prva vojna se je pričela. Njegov oče ni stopil na coprnikovo stran, pač pa je podprl ministrstvo in ravno ta odločitev ga je stala vsega. Mrlakenstein, vedoč za njegovo silno premoženje, je z Jedci Smrti vdrl na njegov dvorec in pobil prav vse, zadnjega pa samega Thornusa in njegovo ženo. Grad so silno razdejali in v njem zanetili požar, na to pa se ni odzval prav nihče od tistih, ki jih je Thornus varoval. Ko je Arnold ugledal razdejanje, je v njegovem srcu zagorel silni srd do obeh strani, tako Mrkalensteina, kakor do Ministrstva in od tedaj naprej je pričenjal delovati v škodo obeh. Mrlakensteinu je zameril maščevanje nad domom in starši, nasprotni strani pa pasivnost in hladnost ob vsem, kar se je zgodilo. S spremenjenim imenom se je vključil med Jedce Smrti in jim na videz vdano služil, a za hrbtom jim je pripravljal pasti in tako ni minilo dolgo, pa jih je sam na skrivaj že veliko pospravil na različnih nalogah. Ko je Mrlakenstein začenjal postajati sumničav o tem, zakaj njegovi Jedci tako umirajo, je Arnold zapustil njihove vrste in odpotoval po svetu, dokler ni bil temni coprnik premagan in se je mir vrnil v Anglijo. Tedaj se je vrnil in pričenjal drugi del maščevanja, saj mu prvi v celoti ni uspel – Jedce je res ubijal, a sam ni bil tisti, ki bi vplival na smrt temnega coprnika. Zato se je zdaj obrnil na nasprotno stran, ministrstvo in vse njegove zaveznike.
Zaposlen v sv. Mungu je povzročil kar precej škode, kajti ustanova je zahvaljujoč njemu prišla na precej slabši glas. Z lažno identiteto zdravilca je pomagam na oni svet mnogim bolnim, ki bi sicer po vsej verjetnosti preživeli, nore pa spravil v še večjo norost. Ko je tam dosegel svoj cilj, se je odpravil na Bradavičarko in se pripravil za svoj naslednji korak – pripeljati šolo do tega, da propade. Načinov za to je bilo ogromno, a ker je sam vselej deloval skrivoma in preračunano, je imela časa več kot dovolj. Šolo bo moral spraviti na dovolj slab glas, da ji starši otrok ne bodo več zaupali in brez otrok, tudi šole ne bo…
avatar
Arnold Dornath
Profesor

Število prispevkov : 9
Join date : 03/04/2011

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Prijave za Profesorje

Objavlja by Wilhelmina Sang on Ned Apr 03, 2011 10:04 am

Dobrodošel na šoli, Arnold. Sicer imamo trenutno omejeno število učencev, toda uro lahko vseeno začneš, če ti je do tega.

_____________________

Everybody is somebody else's weirdo.
Gryfondom Drznvraan Bradavičarka Spolzgad Pihpuff
avatar
Wilhelmina Sang
Profesorica

Število prispevkov : 290
Join date : 02/11/2010
Age : 31

Poglej uporabnikov profil http://harrypotter.lightbb.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Prijave za Profesorje

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu