Obvestila
Sled Magije se je nekaj časa nazaj zaprl. Vendar pa to ni konec vašega najljubšega Harry Potter foruma! Pridružite se nam na nekoliko drugačnem magic.forumotion.com, kjer imamo čisto poseben in unikaten Harry Potter RPG.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Stopnišča
Tor Jun 28, 2011 12:17 pm by Sky Bueno

» RPG oglasi
Tor Jun 28, 2011 11:50 am by Sky Bueno

» Prijave za Učence
Sob Jun 25, 2011 11:52 am by Mark Mcinley

» Klepetulje
Pet Jun 10, 2011 3:40 am by Luke Lefévre

» Učilnica bunkeologije
Tor Jun 07, 2011 4:26 am by Luke Lefévre

» Velika Dvorana
Ned Maj 15, 2011 7:32 am by Luke Lefévre

» Knjižnica
Sre Apr 27, 2011 6:56 pm by Sky Bueno

» Quidditch
Sre Apr 27, 2011 2:02 pm by Maya Belaqua

» Zapuščena učilnica
Sre Apr 27, 2011 1:04 pm by Maya Belaqua

Točkovanje
53 točk
43 točk
60 točk
38 točk

Hodniki

Go down

Hodniki

Objavlja by Olivia Green on Pon Nov 08, 2010 9:56 pmHodniki tretjega nadstropja veljajo za najskrivnostnejše - mnogi med nimi so obdani s posebnimi uroki, zato se zdijo mimoidočim vsakič drugačni, včasih pa jih celo pripeljejo drugam, kot običajno.
avatar
Olivia Green
Profesorica

Število prispevkov : 58
Join date : 02/11/2010
Kraj : Svet Magije

Poglej uporabnikov profil http://harrypotter.lightbb.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Hodniki

Objavlja by Lucius Thanagor on Ned Nov 21, 2010 4:40 pm

Lucius je tiho zaprl vrata učilnice za Obrambo proti Temnim Silam. S svojo palico je rahlo tapknil po vratih, ki so se takoj zaklenila.
S sprehajalno palico v eni roki in kletko z mantikorom pod drugo je tiho in naglo odhitel po hodniku, upajoč da ga ne bi nihče videl. Ko je prispel do kipa viteza z zlomljenim mečem, je pogledal okrog sebe in se prepričal da je sam. Potem je tiho šepnil besede "Sir Gawain gre gnjavit Golema" in smuknil skozi predor, ki se je odprl za kipom viteza. Hitro je nadaljeval po predoru, vse dokler ni prišel ven na drugem koncu, v grajskih ječah nedaleč od učilnice za čarobne napoje.

((Ne spomnim se če je v knjigah dejansko bil prehod v ječe iz 3. nadstropja, ampak sem si dopustil malce svobode, ker bo zelo koristno za zgodbo za naprej. Upam da je ok))

_____________________

Profesor Obrambe pred Temnimi Silami

...You once told me I had the Eyes of a Wolf.
Search them and find the Beauty of the Beast.

All of my songs can only be composed by the greatest of pains.
Every single verse can only be born of the greatest of wishes...

-Nightwish, Beauty of the Beast
avatar
Lucius Thanagor
Profesor

Število prispevkov : 390
Join date : 15/11/2010
Kraj : Ljubljana

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Hodniki

Objavlja by Annelyn Lee on Ned Nov 21, 2010 5:04 pm

Annelyn je ravno prišla iz ženskega straniščav tretjem nadstropju, ko je za ovinkom še zagledala plašč. Tiho se je premaknila do vogala ter pazljivo pogledala, kdo je ravnokar tiho švignil mimo. Presenečeno je opazila profesorja Thanagorja ter se hitro spet skrila za ovinek, da je ne bi opazil. Toda njeno pozornost je pritegnil tudi mantikor, ki ga je imel Lucius s seboj. Profesor pa se je obnašal nadvse sumljivo. Že tihi koraki bi kazali, da nekaj skriva, nato pa se je še ustavil pred kipom viteza, ter pogledal okoli sebe, pri čemer se je morala Lyn pazljivo skriti za drugo steno, da je ni opazil. Odleglo ji je, ko je nadaljeval s svojim potikanjem. Zašepetal je nekaj in kip viteza se je odmaknil ter profesor je izginil v predoru. Kip se je spet postavil na svoje prvotno mesto in Annelyn je osuplo pristopila. Poiskusila se je spomniti Luciusovih besed, ki jih je bolj slabo slišala za vogalom, saj jih je izrekel tako tiho. "Sir Waine gre javit Trolema" je zašepetala, vendar se ni nič zgodilo. To bi bilo pa res čudno geslo. ji je šlo na smeh. Spet se je poskusila zbrati. "Sir Waine gre javit Golema." Spet nič. Lyn se je zamislila. "Sir Gawain gre gnjavit Golema." Vitez se je premaknil ter preb njo se je odprl širok predor. Spravila se je noter in kip je za njo zaprl izhod. Nastala je popolna tema, zato si je morala Annelyn z palico osvetliti pot. Predor je bil zelo dolg in zaprašen, zato je Lyn čim hitreje hotela ven. Končno je dosegla konec predora, kjer se ji je stena odprla na drugem koncu in ugotovila je, da je prišla v grajske ječe.

_____________________

Like a Star @ heaven We are all mad here! Like a Star @ heaven
What a Face
avatar
Annelyn Lee
Spolzgad

Število prispevkov : 82
Join date : 04/11/2010
Age : 25

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Hodniki

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu