Obvestila
Sled Magije se je nekaj časa nazaj zaprl. Vendar pa to ni konec vašega najljubšega Harry Potter foruma! Pridružite se nam na nekoliko drugačnem magic.forumotion.com, kjer imamo čisto poseben in unikaten Harry Potter RPG.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Latest topics
» Stopnišča
Tor Jun 28, 2011 12:17 pm by Sky Bueno

» RPG oglasi
Tor Jun 28, 2011 11:50 am by Sky Bueno

» Prijave za Učence
Sob Jun 25, 2011 11:52 am by Mark Mcinley

» Klepetulje
Pet Jun 10, 2011 3:40 am by Luke Lefévre

» Učilnica bunkeologije
Tor Jun 07, 2011 4:26 am by Luke Lefévre

» Velika Dvorana
Ned Maj 15, 2011 7:32 am by Luke Lefévre

» Knjižnica
Sre Apr 27, 2011 6:56 pm by Sky Bueno

» Quidditch
Sre Apr 27, 2011 2:02 pm by Maya Belaqua

» Zapuščena učilnica
Sre Apr 27, 2011 1:04 pm by Maya Belaqua

Točkovanje
53 točk
43 točk
60 točk
38 točk

Hodniki

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Hodniki

Objavlja by Wilhelmina Sang on Ned Dec 12, 2010 4:38 pm

Stopila se je v njegov topli objem. kakor da bi po letih samote končno prispela domov. Lucius ni bil popoln, nikakor ne. Toda bil je točno tisto, kar je Mina trenutno potrebovala.

"Ti oprosti meni," je napol zašepetala, napol zaihtela v njegov plašč, "Še nikdar se nisem soočila s takšno situacijo. Potrebujem te." Tiho sta stala nekaj časa v tišini, toda čeprav je bilo udobno in prijetno, se je Lucius sčasoma odmaknil in se posvetil pospravljanju scene. Mino, ki je v tem času že pozabila, kaj se je na tem hodniku zgodilo, je ob pogledu na modri plamen, ki je zajel osamelo okončino profesorice Raztress, spreletel bežen občutek slabosti.

Ko je Lucius končal, se je ponovno obrnil k njej. "Najbrž bi bilo najbolje, da skličeva vse učence v Veliko dvorano in jih obvestiva o tem, kaj se je zgodilo," je rekla mirno. Najraje bi ga odpeljala naravnost v kabinet, zaklenila vrata in nekaj mesecev ostala varno skrita pred vsem zlom, ki je prežalo na hodnikih. Toda bila je profesorica in imela je dolžnost do učencev.

_____________________

Everybody is somebody else's weirdo.
Gryfondom Drznvraan Bradavičarka Spolzgad Pihpuff
Wilhelmina Sang
Wilhelmina Sang
Profesorica

Število prispevkov : 290
Join date : 02/11/2010
Age : 31

Poglej uporabnikov profil http://harrypotter.lightbb.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Hodniki

Objavlja by Lucius Thanagor on Ned Dec 12, 2010 9:41 pm

Tudi ti meni pomeniš več, kot si upam priznati. Teh besed ni mogel izreči, čeprav je hotel. Nekaj v njem mu ni dovolilo. Nihal je med odločitvami in naposled se je moral strinjati, da je treba najprej poskrbeti za učence.
"Pojdiva," je dejal in se obrnil, ob tem pa se skoraj zaletel v Zhoprnacka, ki se je prikazal iz bližnjega zidu.
"No krasno, ravno to potrebujem. Zhoprnack!" je poklical duha, ki jo je že mislil popihati. Ta se je, čeprav nerad, ustavil in obrnil.
"Pojdi v kuhinjo in naroči hišnim vilincem da sporočijo vsem učencem naj se zberejo v Veliki dvorani. Če boš delo dobro opravil, ti bom morda povedal, koga je zabavno zafrkavati," mu je naročil, upajoč da bo poltergeist nasedel. Glede na nagajiv nasmeh, ki je duhu igral na obrazu ko je švignil skozi steno, je Lucius sklepal da je njegova zvijača verjetno delovala.
"Bolje, da naju ne vidijo skupaj," je naposled dejal Mini, ko o Zhoprnacku ni bilo več ne duha ne sluha. "Odšel bom naprej, tebi pa predlagam, da vstopiš nekaj minut kasneje."
Komaj je nadziral misli, ki so divjale v njegovi glavi. Bes ob Azgalormovem polomu. Jeza nad neuspelim načrtom. In nepopisna navezanost do Mine, ki se je vzela od nikoder. Trudil se je, da bi večji del čustev zakril, vsaj prvi dve. Vseeno pa se ni mogel zbrati, nova čustva v njem so ga razjedala od znotraj. Ni več vedel kaj še reči, zato je spet za dolg trenutek objel Mino, nato pa s hitrimi koraki odšel proti Veliki dvorani.

_____________________

Profesor Obrambe pred Temnimi Silami

...You once told me I had the Eyes of a Wolf.
Search them and find the Beauty of the Beast.

All of my songs can only be composed by the greatest of pains.
Every single verse can only be born of the greatest of wishes...

-Nightwish, Beauty of the Beast
Lucius Thanagor
Lucius Thanagor
Profesor

Število prispevkov : 390
Join date : 15/11/2010
Kraj : Ljubljana

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Hodniki

Objavlja by Wilhelmina Sang on Pon Dec 13, 2010 7:15 pm

Mina je ubogljivo poslušala Luciusa. Niti na misel ji ni prišlo, da bi dvomila v njegove motive. Gotovo jo je želel predvsem zaščititi. Ko se je sam odpravil proti Veliki dvorani, je poklicala enega od vilincev, ter mu še sama naložila nalogo - poiskati preostale dele profesorice Raztress - če jih že ni pogoltnila tista beštija, ki jo je pokončal Lucius. Vedela je, da vilincu naloga ni bila po godu, toda žal je ni mogla zaupati nikomur drugemu. Samo vilinci so poznali vsak kotiček gradu.

Tiho se je še nekaj časa sprehajala prek hodnika, ter s palico poskrbela za nekaj manjših in večjih kapljic krvi, ki jih je razneslo prek kamnitih tal. Potem je opazila, da ni nosila čevljev in sama pri sebi tiho začela mrmrati. Lucius jo je čisto obsedel. Najbrž bi bilo veliko bolj pametno za njeno psiho, da ne bi ravno zdaj prišel v njeno življenje, ko ji pravzaprav ni nič manjkalo. Razen smisla. Odpravila se je po čevlje v svoj kabinet, potem pa, ko je vrata za sabo skrbno in trdno zaklenila, odkorakala proti Veliki dvorani.

_____________________

Everybody is somebody else's weirdo.
Gryfondom Drznvraan Bradavičarka Spolzgad Pihpuff
Wilhelmina Sang
Wilhelmina Sang
Profesorica

Število prispevkov : 290
Join date : 02/11/2010
Age : 31

Poglej uporabnikov profil http://harrypotter.lightbb.com

Nazaj na vrh Go down

Re: Hodniki

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Stran 2 od 2 Previous  1, 2

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu